Érthetően, az érthetetlen szakzsargon mellőzésével dolgozunk. Persze, ha akarjuk, mi is be tudjuk hozni a lead-et és konvertálnak a weboldalaink látogatói… de nem ettől lesz sikeres az, aki velünk dolgozik.

Vállalkozásunk Budapesten, a XVIII. kerületben található. Családi vállalkozásként működünk, amelyet kiegészítenek a speciális marketing területekben jártas partnereink és alvállalkozóink is.

Több weboldalunk és blogunk más és más szemszögből mutatja be a vállalkozást illetve nyújt segítséget a hozzánk fordulóknak. “Zászlóshajónk”: a Sikermarketing.hu

Marketing tanácsadás

A vállalkozás 2004. óta foglalkozik marketing tanácsadással elsősorban kis- és középvállalkozások részére. Ügyfeleink között tudunk olyan cégeket, mint a Szójavit, a Padlizsán Nyelvstúdió, a Domoterc vagy a KertIkon. Olyan területeken nyújtottunk már tanácsadási szolgáltatást, mint az oktatás, webes ingatlan adatbázis, villanyszerelési nagykereskedelem, webáruház, egészségmegőrző termékek kereskedelme, dekorációs anyagok gyártása, lakatos vállalkozás, befektetési nemesfémek kereskedelme, pszichológus szolgáltatás stb.

Webmarketing tanácsadás, weboldal készítés

webmarketing tanácsadás 2007-ben került fel a szolgáltatási palettánkra, amelyet honlapkészítési szolgáltatás is kiegészít. A weboldalkészítéssel eszközt is adunk a vállalkozó kezébe, amit napi szinten tud használni marketing tevékenységéhez – vagyis nemcsak az “eszet osztjuk”…

Keresőoptimalizált weboldalakat készítünk, amelyek ügyfeleink számára nemcsak “elektronikus névjegyként”, de komoly vevőszerző eszközként is működnek.

Marketing szakcikkek

Immár 200-nál is több cikk jelent meg tanácsadónk, Ujvári Mária tollából olyan szaklapokban, mint az IN-STORE Marketing, a Trade Magazin, a Hálózat, az Élelmiszer illetve angol nyelven a Budapest Business Journal. A cikkek túlnyomó részének témája az eladáshelyi marketing, a POS anyagok, az eseménymarketing, illetve az internet marketing.

Marketing oktatás és tréningek, konferencia előadás

Tanácsadónk meghívott oktatóként szerepelt a Budapesti Gazdasági Főiskola marketing tanárai között. Céges tréningeken pedig számos multinacionális vállalat marketingeseinek továbbképzésében vettünk részt, ahol eladáshelyi innováció volt a téma.

2013-ban meghívott előadóként vettünk részt egy webáruházakkal kapcsolatos konferencián.

Háttér

1994 és 2004 között kereskedelmi láncnál illetve multinacionális cégek márkamenedzseri munkakörében szerzett szakmai gyakorlat alapozta meg a saját vállalkozás indítását.

A vállalkozás tagja a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának, amely 2006-ban Kiváló Munkáért Tagozati Díjjal ismerte el munkánkat. 2007-ben megnyertük a honlapok versenyét sikermarketing.hu weboldalunkkal: BKIK Webdesign Díjat nyertünk.