Rólunk

Érthetően, az érthetetlen szakzsargon mellőzésével dolgozunk. Persze, ha akarjuk, mi is be tudjuk hozni a lead-et és konvertálnak a weboldalaink látogatói… de nem ettől lesz sikeres az, aki velünk dolgozik.

Vállalkozásunk Budapesten, a XVIII. kerületben található. Családi vállalkozásként működünk 2004 óta, amelyet kiegészítenek a speciális marketing területekben jártas partnereink.

Több weboldalunk és blogunk más és más szemszögből mutatja be a vállalkozást illetve nyújt segítséget a hozzánk fordulóknak. “Zászlóshajónk”: a Sikermarketing.hu

Marketing tanácsadás

A vállalkozás 2004. óta foglalkozik marketing tanácsadással elsősorban kis- és középvállalkozások részére.

Ügyfeleink között tudunk olyan cégeket, mint a Szójavit, a Richter Flórián Cirkusz, az Ízőrzők c. tévéműsor, a Sztehlo Gábor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium vagy Medveczky Kata pszichológus. 

Online és élő tréningek, tanfolyamok

2004 óta folyamatosan tartottunk oktatásokat, tréningeket. 2018 óta saját online tanfolyamaink vannak, amelyeknek immár saját weboldala is van: online.sikermarketing.hu

Oktatási tapasztalatok:

  • Budapesti Gazdasági Főiskola – meghívott előadó
  • KREATÍV tréning sorozat multinacionális cégek részére az IN-STORE Marketing szervezésében
  • sikermarketing.hu kiscsoportos tréningek (több mint 100 résztvevő részvételével)
  • kihelyezett céges tanfolyamok KKV-k megrendelésében

Webmarketing tanácsadás, weboldal készítés

webmarketing tanácsadás 2007-ben került fel a szolgáltatási palettánkra, amelyet honlapkészítési szolgáltatás is kiegészít. A weboldalkészítéssel eszközt is adunk a vállalkozó kezébe, amit napi szinten tud használni marketing tevékenységéhez – vagyis nemcsak az “eszet osztjuk”…

Szakterületek:

  • Keresőoptimalizálás tanácsadás
  • Weboldal elemzés 
  • Usability és UX tanácsadás

Keresőoptimalizált weboldalakat készítünk, amelyek ügyfeleink számára nemcsak “elektronikus névjegyként”, de komoly vevőszerző eszközként is működnek.

Marketing szakcikkek

Immár 200-nál is több cikk jelent meg tanácsadónk, Ujvári Mária tollából olyan szaklapokban, mint az IN-STORE Marketing, a Trade Magazin, a Hálózat, az Élelmiszer illetve angol nyelven a Budapest Business Journal. A cikkek túlnyomó részének témája az eladáshelyi marketing, a POS anyagok, az eseménymarketing, illetve az internet marketing.

Háttér

1994 és 2004 között kereskedelmi láncnál illetve multinacionális cégek márkamenedzseri munkakörében szerzett szakmai gyakorlat alapozta meg a saját vállalkozás indítását.

A vállalkozás tagja a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának, amely 2006-ban Kiváló Munkáért Tagozati Díjjal ismerte el munkánkat. 2007-ben megnyertük a honlapok versenyét sikermarketing.hu weboldalunkkal: BKIK Webdesign Díjat nyertünk.